Alıntı:
Allahbizeyeter Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş bir ben bayanım ikinciside ben karşıyım tekrar tekrar yinerlerim bu benim dogrum gocunmandaki sebep ne onu anlamış degilim dinimiz kuralları geregi budur ben bir bayan olarak 6 yıldır vatsap kullanıyorum 1kere resmimi kullanmadım haaa sapıklıktan kastınız ne acaba tüm erkekler iyiyse çocuga hatta hayvana tecavüz eden kimler kusura bakma çevrem sapık degil ben kendimi muhafaza ettikçe de sapıklıkları anca gördügünedir kaldıki dinimizde kadının topugu bile görünse haram diyen sahih hadisler var anlaşılan farklı anlayıtasın yada farklı anlamaktasın yazık neredeyse herşeye helal diyen bir toplum olacagız gerçekten anlamıyorum
|
Abla Maşallah size, erkek kardeşiniz olarak sizi tebrik ediyorum doğruyu ısrarla uyguladığınız için , doğru her zaman doğrudur, yanlış her zaman yanlıştır, ama artık normallestigi için fotoğraf paylaşmak, bi yere koyma diyince öcü görmüş gibi oluyorlar, neden ? çünkü NORMALLESTİ olabilecek en kötü şey, normallesme. Haramlar da helal addedilecek çünkü normallestigi için. Ama uyarmaya devam :-) :-)