Alıntı:
Ankebût Nickli Üyeden Alıntı
Bilinçaltı olabilir mi. Ben bazen dalıp gidiyorum bi bakmışım büyüyü kim yaptı acaba diye düşünüyorum kendi kendimi yedim resmen.
---------- Post added 23.04.20 at 11:54 ----------
Öğrenmek istiyorum amaç kavga gürültü değil sadece merak ediyorum bu kötülüğü kim yaptı yüzüme gülüp arkamdan kuyu kazan kim. Sorular sorular aklımda deli sorular
|
Herkes gibi bende haliyle rüya görüyorumda.Mesele şu bazı rüyalar % 99.99 net çıkıyor bazıları ise şifreli işte şifreli olanlarıda artık rüya göre göre birde değişik kitaplar var ordan okuya okuya rüyayı göresiye ha şu şu buda bu diyoruzyorumluyoruz.Birde çekilen zikirler var el alim gibi onunda faydası var..Misal bu gece rüya gördüm yorumu şu senin çekemeyen çok akraban var akrep olayı rüyamda gördüklerimde 3 nolu hala eşi çocukları rüyada olan olaya göre ben anlıyorumarkadan gıybet dedikodu hak getire yorum özetle iyiliğini istemiyorlar.Elden gelse bir kaşık suda boğacaklar mevzusu.
Lab bide bu akraba yani.Akrabanın akrabayı yaptığını akrep yapmaz sözü doğru.
Ben geçen dua attım siteye 1 tane aynen o duayı genelde her namazdan sonra ederim unutmazsam bazen unutuyorum .yazalım burayada.
Allahım dostumda düşmanımda benim için ne istiyorlarsa benden önce onlara nasip et.