Alıntı:
huseyni6535 Nickli Üyeden Alıntı
20 yaşımdaki kız yiğenime musallat olan aşık cin dile geldi tehditler savurdu ve huddamım var diyen bir hocaya itimad etmeye mecbur kaldık ve yaktığını söyledi ama geri gelebilirler dedi. Hocayla iletişim kurmadan önce ifrid yiğenimin bedenindeyken ona ezanlar etkili dualar okuyordum ve beni tehdit ediyordu şimdi ise gece 5,30 civarlarında değişik haller yaşıyorum kendimi ve yiğenimi nasıl korunmaya alacaz
|
Hizbul Ber okurken zorlanma olacaktır elbet, ama savaşı kazanmak isteyin. Bunu savaş olarak düşünün. Tavan yarılsa yere yığılsa okumayı yarıda bırakmayın. Evet zor bir sınav; ama Allah’a sığınan için çok kolay bir sınav.
Sabah karşı olmuş sanırım bu yaşananlar doğru mu anladım?
Gece uyumayın 12 gibi Türk Kahvesi.
Saat 2 sularında Hizbul Ber, gündüz de okuyun tabii ama bu saatte de 1 defa okuyun.
Ardından 21 defa Ayetel Kürsi yeğeninize üfleyin o uyuyabilir sorun yok, uyurken uyandırmadan üfleyin , ki Musallat zaten onu uyandırır sinir bozar.
Ayrıyetten Yeğeninize sabahları aç karnına 21 Ayetel okunmuş su içirin.
Ayetel’i hızlı okumayın, tane tane Arabi Harflere uygun çıksın sesler ağzınızdan, her biri bitiminde Amiiiiiiin üfleyin suya , devam 21 kere.
41 felak, 41 nas; aynı bardak suya.
İçirin bunu yeğeniniz uyanır uyanmaz ; ona ne olduğunu söylemeyin direk içirin sorgusuz sualsiz.
Kusabilir, tükürebilir bunlar güzel sinyallerdir. Devam edin.
Benim bildiğim bunlardır; esas bilen Celil Hoca ve Hocalarımızdır. Bunu yapın mutlaka ki bu Savaşta darbeyi alan tek taraf olmasın, o da yıpransın , dayak yesin tabiri caizse.
Bu uygulamaları 7 gün yaptıktan sonra durum nedir yazın buraya. 8. Gün için size önerim “Allah rızası için niyet eyledim Hizbul Berr’i okumam ardından Cevşen’i okumaya.” Okuyun. Hızlı okumayla 30 dk , yavaş 1-1.5 saat sürer. Tane tane; güzel güzel okuyun, içiniz sıkılırsa bilin ki buna sebep olan düşmanınızdır, inadına tane tane okuyun, inat edin!
Bütün bu dediklerim bir kenara; beni değil önce Hocalarımızı dinleyin. Benden kat ve kat fazla bilgileri var. Benimkiler sadece hayat tecrübesinden ibarettir. Mutlaka yardımı olacaktır, kenara not edin.
Yeğeniniz rüyasında Cin ile birliktelik yaşamışmı? Veyahut evlilik, bu da önemli bir nokta. Eğer iş o safhaya geldiyse Mahkeme kurulması gerekiyor, Hoca yardımı olmadan sıkıntı.
Allah yardımcınız olsun.