Alıntı:
accessci Nickli Üyeden Alıntı
Herkese selam,
Yıllar önce Hacı Bayram Veli Camiini ziyaretim esnasında civardaki kitapçılardan celcelutiye duası kitabını aldım. Cep boyu, küçük ince bir kitaptı. Çok çok faydalandım şükürler olsun, çok tılsımlı bir dua bence. Sonra bir taşınma esnasında kitabımı kaybettim. Neyse yenisini alırım, internetten okurum ya da dinlerim dedim ama o zaman farkettim ki, kaybolan kitabımda yer alan bazı mısralar eksikti. Daha sonra hiç bir yerde bu eksik mısraları içeren bir celcelutiye bulamadım. Bu eksik mısraların anlamı, sırrı nedir? Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler..
|
eksik mısraların hangileri olduğunu bilmiyorum fakat piyasadakiler genelde eksik.bende cep boy cevşen kitabını almıştım inceledim 103 beyit ti oradaki celcelutiye forumda yahya hoca nın tavsiyesiyle dış kabı beyaz veya mavi olanını aradım ve buldum hamdolsun.Pamuk yayınevinin kitapçığı var ince kabı mavi renk 121 yada 122 beyit ben hatta ikinci el ciden 5 tl ye aldım hazine bulmuş gibide sevindim.beyaz renkli olan hangisi bilmiyorum ama mavi renkli olanı pamuk yayıncılık arif pamuk bakabilirsin ihtiyacını görür.