Alıntı:
ruzgarulesma Nickli Üyeden Alıntı
Havasla ilgilenmiyorum kendi kendime yazabilir miyim? Arapça yazabiliyorum. Safran mürekkebi de var (internetten aldım ne kadar hakiki bilmiyorum)
|
Yazabilirsin tabiki,safran mürekkebi ile yazarsan tütsülemene gerek kalmaz,fakat beyaz misk yada miski amber esansları var ise elinde 7 kat muşambaya sardıktan sonra üstüne sür ve yaydır,tütsüde var ise 7 kat muşambaya sarmadan önce arkalı önlü,safran,beyaz misk yada amber tütsüsü ile tütsüleyebilirsin.Birden fazla yazabilirsen yaz Kapı üstlerine koy hatta kendine muska yazarsan muskanın sonuna bu tılsımı eklemeyi unutma,ben gerçekten çok faydasını gördüm,Bizim köy evinde cin cirit atıyordu her hafta kahrediyordu bu tılsımı yazıp her kapının üstüne koydum,banyonunda dışına kapı üstüne koydum eve bir huzur geldi aradan 4 ay geçti sadece bir kere ses duydum oda bizim köy evinin bahçesindeki kapıya tekme atmış gibi ses çıkardı bir daha bir şey duymadım,forumdaki arkadaşlara ve hocalara sordum bu ses neyin nesidir diye,dedilerki girmek istiyor giremiyor,giremeyincede kızıyor ses çıkarıyor,bir gelir iki gelir üçüncüde defolup gider dedi