Alıntı:
Afitap06 Nickli Üyeden Alıntı
Karabasan bilimsel olarak vucudumuz da ki seker oraninin dusmesi olarak aciklanir bununla orantili olarak lohusa kadinlar da gorulem albasmasi yada alkarısı(halkdilinde) bu bilimsel gercegi de destekliyor . Cunku lohusa kadin zaten kan kaybettigi icin ve emzirdigi icin vucutta ki sivi kaybi onun bir takim halisunasyonlar gormesine sebeb olur . Ancak mitolojik olarak adem a.s ın ilk esi olarak bilinen lilithin intikam icin adem soyundan gelen bebekleri oldurmeye calistigi da soylenir . Lohusalik doneminde cocuguna zarar veren kadinlar tarihte cokca mevcut . Peki karabasan dene sey sadece vucudun kaybettigi enerjiden dogan bir akıl oyunumu yoksa bir bosluk bulup bizi iyi ya da kotu amaclı sıkıştıran birer ruhani mi ?
|
Ben biraz kondan uzaklaşdim ama rica ederim bi lilit dediğiniz nedir kimdir ben hiç duymadim o hakkinda bazi yerlerde şeytanlarin annesi deiyor burda birda estafirulah hatta HZ Ademin ilk eşi diye yazmişsiniz nerden aldiniz boyle bisiyi o bir sulfi peri diye bilirim kurande bahs ediliyormu bu lilit hangi sure hangi ayet?bu koniya ilgisi ne