Alıntı:
dilkayayd Nickli Üyeden Alıntı
Bazen tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum. Birgün rüyamda sen 8 aylık hamileyken amcan ölecek dediler. Kim söylüyor bilmiyorum sadece duyuyorum. Ertesi gün tututrdum amcama gidelim diye babamla amcam küslerdi annemler şok oldu nerden çıktı şimdi diye ama ben hamileyim diye ve ısrarla tutturdum diye tamam gidelim dediler ben o zaman 5 aylık hamileydim gittik amcamlarda şaşırdı. Amcama doya doya sarıldım öptüm. Sayemde barışıldı. Bebeğim doğdu 20 günlüktü amcam öldü.
|
Kardeş kısa ve öz namaz ibadet dua zikir gibi olayların varmı?Yoksa bence başla senin için daha hayılrı olur.Allah bir şekilde rüyalarında önceden gösteriyorsa beni dinle.Ben namaz zikir dua var ama ben genelde gördüklerim bana kalsın anlatmam genelde sadece 2 ay önce rüya gördüm rüyayı biradere anlattım 15 gün sonra olay oldu tabii ülke karıştı.kızmak bu benzer Allah bazen ilham eder sendede o var benim anladığım helede namaz olayın yoksa başlarsan afrklı boyuta geçersin ben demiş olayım....
Not:Öncedende 1-2 kişiye yazdım olurki rüyana Resullallah SAV girerse işte hiç anlatma sadece sen bil sonra gene rüyana giriyor bilgin olsun bazen sohbette eder...