Alıntı:
ATES Nickli Üyeden Alıntı
Evimde yalnız yaşıyorum ve çevremde sevilen özenilen biriyim. Son bir kaç gündür anlamlandıramadığım şekilde birinci gün arkadaşım yaptığı türk kahvesini fincana koyarken kulp koptu ve elinde kaldı.Birkaç gün sonra ben türk kahvesini büyük fincana koyarken bardak ortadan çatladı gitti. Son olarak dün de sabah işe giderken büyük kupa da sallama çay içiyordum öylece yarım bırakıp işe gittim. Döndüğümde bildiğiniz bardak ortadan ikiye yarılmıştı.
Anlamlandırmaya çalıştığımda tüm bu bardak ve fincanlar max. 2 aylık yeni alınmış eşyalardı...Hani eski olsa anlayacağım yıpranma felan..
Evde hemen hemen her gün defne yaprağı yakıp odaları gezdiririm. Temizlik yaparken ve duşlarımda olabildiğince sirkeli su kullanırım.
Son olarak ta bu akşam su,kaya tuzu ve sirke karıştırıp bütün odalara birer bardak koydum..Belki arındırır evi felan diye..
Bunlardan başka önereceğiniz bir şey var mıdır ?
NOT : Eksiklerimi Allah affetsin ama olabildiğince namaz kılmaya çalışıp , dua ve besmeleyi de ağzımdan düşürmem ..
Yardımınız için teşekkür ederim.
|
kardes suya tuz koydugunuzu soyledin suz bardagin ustunu ve etrafini kapliyormu kapliyorsa bu iyiye isarettir esyalarin catlamasi buyuk ihtimalle nazardan kalem suresinin 51 ve 52 ayetlleride faydalidir ictiginiz suya esyalariniza kendinize evinizin icine okuyup ufleyiniz faydali olur umarim