Alıntı:
Salamar Nickli Üyeden Alıntı
Okurken korunmadan bahsetmişsiniz,Ayetel kursi zaten koruma değilmi ? 7 defa okuyup korunma çemberide Ayetel Kürsi den yapılıyor diye biliyordum,kafam çok karıştı aydınlatırsanız sevinirim.Bu ramazan bende başlayacağım okumaya Allah'ın izni ile.Tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yazsın nelerle karşılaşabiliriz.
|
Şahsi fikrimi söyleyeyim, ama Hocalarım birşey derse haddime değildir susarım.
313 yapmadan evvel Hizbul Berr okuyun;
Niyet kısmında “Allah rızası için okumaya niyet ettim, bütün evim , kapım, bahçem, kendim koruma altına girmeme vesile olması niyetiyle Rabbim sen yardım eyle inşallah, amin”
1 defa okuman yeterli uzun bir duadır. Celil Hocam bana öğretmişti Allah ondan razı olsun.
Bunu okuduktan sonra 313 Ayetel’e geçebilirsin bir sorun yaşamazsın.
Amma ve lakin; hiç atlamadan birkaç gün devam edersen 313’e her gün... Vesvese artacaktır; bişiyler görürsün görmezsin demiyorum; sadece vesvese artacaktır. İstemeyeceksin, kafanı dağıtacak şeyler yaşicaksın, yani istikrarlı olmak ve bu konuda İnatçı olmak Allah rızası için önemlidir.
Sen 313’mü okumayı düşünüyorsun? İstersen mesajların limiti geçtiği vakit bir hocamıza danış, bazen uyarırlar, bazen yap derler, bazen yapma derler. Değişir, ben kendi şahsi fikrimi söyledim, o da Hizbul Berr eşliğinde olması mümkün , en iyisini Allahu Teala bilir.
Yaşadığın rahatsız edilmelerden dolayımı okumak istiyorsun?