Alıntı:
Afitap06 Nickli Üyeden Alıntı
Zikirden gelecek olan en buyuk fayda Allah'ın rızası rahmetidir . Huddam hadim bize şefaat etmeyecek . Daha dunyevi bir makamla bile bası donen kendinden gecen zavalli insanoglu zikir ile elde ettigi gucu Allah icin mi kullanacak sanirsin . Yeter mi oruc nefsi öldürmeyeye . Yoksa faydasiz ilim icin nefse yapilan zulmun de hesabi yok mu saniyorsunuz?
Devam ettigim gunahim bilerek yoktur . Ancak sigara icerim bugz ederim . Ben bu zikre 8 yasimda akil bali olmadan basladim . Birsey elde etmekten ziyade bir öğüt bir vefa borcu bir söz verip tutmak olarak dusunun . Acilimdan kastiniz nedir . Gordugum ruyanin cikmasi 6. His vb seyler diyorsaniz cok fazla tecrubem oldu . Aksam yatsidan sonra baslarim sabah ezanina kadar ilk eunzi besmele sonrasinda besmele ile cekerim Ayetelkursiyi . Baslamadan once salavat 3 tovbe istigfar 7 kez . Bir davatte bulunmam . Fakat bittiginde namazimi kilar etrafimdakilere dua ederim . Mubareklerin kabirlerini yoksa bile hissederim bu bir keramet degil 17 Agustos depremi olmadan saatler once bir ruhani kapima geldi ve korkutuldum . Bunun disinda ruhanileri bir sekilde davet edip onlardan alacagimiz birseyler olduguna inanmiyorum . Aksine biri beni keyfen işimden etse bende hakkimi helal etmezdim . Babam ölüm doseginde ikem bile bu yola tevessul etmedim . Uzrrimde buyu var . Yapani biliyorum . Lakin bugz ettikce sarpasariyor isleri ayagima geliyorlar ama asla pisman olup tovbe etmiyorlar . Kime iyilik ediyorsam bir sekilde kuldan kotuluk rabbimden ise fazlaca mukafat goruyorum . Bu dunyada maximum 50 sene daha yasariz sonrasi ? Ben evliya degilim . Ancak rabbimi her an zikrederim . Cunku rahmetinden umudumi kesmedigimi gostermek isterim . Huddam bana beni sevmeyen kocami surukleyip getirse ne olur cuvallarla altin getirse ne olur ? Sirati gecemezsem o azaptan beni kurtaracak olan sey hangisi olur acaba ? Namazimi kilarim tesbihimi cekerim arada delirir bugz da ederim lakin kul hakki ile gitmem haram yemem evlatlarima yedirmem . İftiradan zulumden kuldan seytandan ve nefsimden gelecek olan her turlu kotulukten rabbime siginirim vesselam .
|
rabbim sizden razı olsun inşallah. Dünyanın ne kadar boş olduğunu bir kez daha anladım mesajınızla.