Ha birde duan kabul olduysaki tamamlamayabilirsin o sana kalmış ben kabülünü bazen 26.günde bazen de 2ay sonra gördğgüm de oldu inanılmaz güveniyorum deneyenler yazsın rabbim dualarınızın cvbını bu duada gizlesin ve kabul olsun inş bende vesile olarak mutlu olayım
Birde size komik gelecek ama benim 2oglum vardı 3.yü 10 yıl sonra düşündüm ve İnş bir kızım olurda dahada istemem çocuk falan dedim gelgelim 4.ayında erkek oldugunu ögrendim Allah affetsin biraz üzüldüm ilaçlara bagımlı bir anksiyetem vardı öyle her kafası esince çocuk yaparım diyecek kadar saglıklı degildim son çarem bu çocuktu kaldıki kronik ülser tiroid vs çok rahatsızlığım vardı velhasıl dedim madem erkek olacak bari başta saglıklı hayırlı ve sonrada hz Yusuf gibi güzel olsun arkadaşlar inanmayacaksınız ama 7buçuk aylık oldu küveze bile girmedi bu arada maşallah diyelim kardeşlerim ve bu çocuk gökyüzüne bakınca gördügünüz ay kadar parlak ve dünyada böyle bir güzellik yok dersiniz rabbim onu esirgesin iki abisi var bu üvey gibi duruyor nedeni yine bu dua İnş hayırlı olur kısmınıda yaşarsam görürüm İnş gülsem mi aglasammı bilemedim ya işte artık olur olmaz şeylere bile çeker oldum bunları asla buraya yazmazdım içinde zerre miktar abartı ve yalan yoktur güvenin başta rabbime şükür namazı kılarsınız sonra bana Bi teşekkür edersiniz artık 🤲😇
|