Alıntı:
Allahbizeyeter Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar size çok kuvettli bir hacet duası yazacağım tecrübeyle sabittir.öncelikle günde 111 adet bu duayı okuyacaksınız.. Alellahi tevekkelna rabbe neftah beyneyna ve beyna kavmina bil hakki ve ente hayrul fatihiyin ya Fettahu iftah lena hayral babi Bi cahi sahibil vesileh 111defa çektikten sonra hemen ardından 489 defa Ya Fettah okunuyor 40 gün boyunca devamlı okuyun ancak bu duayı çekenlerde esrarengiz bir durum ortaya çıkmıştır ki bunun şifresi mi bilemedim duayı oldugunuz da 26.günü duanız kabul oluyor tabiki Allahın izniyle mesala kime verdiysem okudugumun 26.günü duam kabul oldu diyor buda Bi ayrıntı
|
Sayın kardeşim dualarının kabul olması çok hüzel böyle şeyleri okumakta bizlere inanılmaz umut veriyor öncelikle paylaştığun için , mücizelerinin birkaçını anlattğın için çok sağolasın. Sorulara cevap verirsen uygulamayı yapmak isterim .1) besmele çekerekmi okudun ?besmele çektiysen het okumada besmele çektinmi?
2) Duan kabul olduktan sonrada pkumaya devem ettinmi (dua kabul olunca okumayı bırakacakmıyız yoksa belirttiğin gün kadar okuyacakmıyız ?
3) Kadınlar özel günlerinde oluyabilirmi ?
Ayrıntı gibi gelen sorular çok önemlidir bence , duayı okumuş biri olarak aydınlatırsan sevinirim. Hem kendim için hem bu sitede okuyanlar için hemde bu tarz uygulamaları çevremde ihtiyacı olanlarlada paylaşıyorum , paylaşacağım kişiler için . Kal sağlıcakla🤗