Sizden birşey rica edebilir miyim? Öncelikle şu an ki sıkıntımı anlatayım. Erkek arkadaşımla 7 senedir birlikteyiz. Hiç evliliğe zorlamadım. Yani niyetimiz evlilik üzerineydi ama bir tarih falan belirlemedik. Geçen aylar ilesiyle konuştu ve gelip bana çok yakın bir tarihte evleneceğimizi dile getirdi sonra da bir hafta geçti geçmedi ve soğudu benden. aradan bir ay kadar geçti ve ben her gece dua ediyorum. Bir çok dua uyguladım ama bana dönmedi. Büyüye girecek bir şey de yapmak istemiyorum. Esmalar da okudum ama KORUMA yapmaktan bahsediliyor. Ben bu mevzulara çok uzağım ve KORUMA nedir nasıl yapılır bilmiyorum. Zarar görmekten korkuyorum. Ona da zarar vermek istemiyorum ama çok acı duyuyorum. Sizlerden ricam bir paylaşım yapıldığı zaman en ince detayına kadar açıklama yaparak yazarsanız. Bunların günü saati de oluyor sanırım. Koruma yapılması gerekiyor gibi şeyler okudum hep. Kendi adıma söyleyeyim dua edince ve sonuç alamayınca ye'se düşüyorum ama bu da beni üzüyor. İnancım zayıf demek ki. Ama heme kendimi toparlıyorum. Hiçbir şey Allah'ın kudretinden büyük olamaz.
|