Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Havas meselelerine aklının düşündükleri kadarıyla giremezsin,bu sitedeki hangi tertibi istediğin şekilde yapabiliyorsun ki bunu gönlüne geldiği yapıcaksın?
Dersen ki Celcelutiye okuyup ardından; Allahım Celcelutiye içindeki ismi adamla sana yalvarıyorum bana ..... öğret diye niyaz edersin o başka..
Davet beyitini okuyup öğrenmeye niyet etmek yanlış bi usul..Evine misafir cagariyorsun ihtiyaç yok.Misafir cagariyorsun selam vermiyorsun,saatlerce ayakta bekleteceksin birde tabi..Saatler sonra duvardan ses duyup Celcelutiye okudum evi cinler bastı diyen kafileden olucan Allah muhafaza.. He unutmadan şunuda belirteyim o taaaak eden sesin sebebi "Saatlerdir bekliyoruz bizi niye cagardin" demek..
Bir gün ihtiyaç olur gelmezler,senin ihtiyacın olursa ben öğretirim ama genel kültür niyetiyle davet öğrenilmez kardeşim.
Hiç hızır a.s in ihtiyacı olmayana yardim etmek için gittiğini gördün mü? Hasta olmadan doktora gözükmeye kaç kere gittin ? Böyle şeyler senin istediğin zamanda değil ihtiyaç halinde açılır..
Istersen nefesinin yettiği adedde oku bence sorun yok..Bana dokunmuyor ucu,burda bi kaç kişinin merakini gidermek için fazladan bi kaç şey yazdık sırlar kirlendi bendeki haletler gitti.Varsa merakını gidermek için öğretecek anlatsin..Allah gönlüne göre versin
|
selamunaleyküm ben ihtiyacım olduğu için öğrenmek istemiştim hatta yakın zamanda özelden seninle yazışmalarımızda beyitlerle ilgili tavsiyele verebileceğini yazmıştın. bende ona istinaden öğrenmek istiyorum.Bir fabrikada işe girdim gece tek çalışıyorum güvenlikciyim.gece kuran okurken veya herhangi bir amele başladığımda etrafta sesler başlıyor dış kapının tıklatılması kendiliğinden açılan tvalet kapısı takırtı sesleri vb.şeyler oluyor bir gece mescitte namaz kıldıktan sonra karşımda bir tane ışık gördüm.herhangi bir amele başladığımda ağırlık çöküyor.yani örnekleri çoğaltabilirim.evimde benzer durumda üstümüzde zaten büyü olduğunuda biliyorum.yani sen cinni veya büyü durumlarında oku deyince e bendede o sıkıntılar var yani o sebeble öğrenmek istedim.yani ben öğreneyimde kenarda dursun lazım olunca kullanılırım gibi bir durum değil kardeşlik ALLAH a emanet ol.