allah kimseyi bunların durumuna düşürmesin. rukye ayetleri okununca genellikle kadınlar ne hale geldiğini görün cinliler belli oluyor...
bu arada duamızıda edelim: ben böyle kuran okumayı istiyorum. allah herkese bu şekilde akıcı mükemmek kuran okumayı ve anlamayı nasip etsin kuranla amel etmemize yardımcı olsun yaradan allahımız. (amin)
izlemenizi tavisye ediyorum..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
buruşli dayıya dikkat kesilmeyin lütfen
tuhaf ne vura biliyor nede karşı koya biliyor
şurda şunuda anlamanız için üzerine basarak söylüyorum izlerken fark edeceksiniz zaten. bayanlar ne kadarda hassas ve onlara musallat olanlarda o kadar hassas ve etkisizdir. el kaldırma anında bayanlar hemen bayılmakta bunun sebebi rukye ayetlerini okuyan kişinin heybetinden ve allahın ayetlerinin gücündendir. ve cinlerin bizden aşağıda olduğunun bir kanıtıdır.
erkeklere gelince yaşça ne kadar yaşlı olmasına rağmen erkekler kendini bilmekte ve karşı koya bilmekte. ve erkeğe musallat olan cin çok güçlüdür ve 1 tane olmaya bilir yüzlercesi bedende ola bilir. çıkarılmak istediklerinde bin bir türlü yolu denemekteler. ve erkeklerde bulunanlar güçlerinden dolayı sabırlı davrana bilmektedir.