Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı
Esselamu aleyküm. Yaşı ilerlemiş annem çok rahatsızlık duyuyor, 3 gündür yatakta yattığı yerden dünyasıı dönüyor , midesi bulanıyor. İslami bir çözüm öneriniz varmı?
Tıppı denedik, geçici çözümler var sadece , düzenli iğne gibi..
Taş olur, Dua olur, herhangi bir donanımı olan yardım eli uzatırsa benim duamı alır
|
Geçmiş olsun, bende de vertigo var yaklaşık 4-5 yıldır çekiyorum. Maddi manevi bir çok yol denedim. Çok çok çok fazla doktor gezdim. Allah'a şükür baya bir tecrübe kazandım. Epeydir de iyiyim elhamdülillah. Rabbim düşmanıma vermesin, çekmeyen bilmez. Her hastalık zordur elbet ama bu ne öldürür ne de güldürür. Hangi doktora gittiniz? Baş dönmesinin sebebi neymiş? Kulak kristali mi, meniere (kulak tansiyonu mu), damar tıkanıklığı mı? Baş dönmesinin altında yatan bir sebep vardır muhakkak (maddi olarak) mesela benimki meniere yani iç kulak tansiyonu? Baş dönmesi durduk yere mi başlıyor yoksa eğilip kalkarken mi başlıyor? Ne kadar sürüyor? Baş dönmesi esnasında gözlerine dikkatlice bakın istemsiz göz hareketleri var mı? Yani göz bebeğine bakacaksınız istemsiz kasılma, sekmeler oluyor mu, eğer oluyorsa mutlaka videoya kaydedin gittiğiniz doktora gösterirsiniz. Hangi ilaçları kullanıyor? Ne zamandır var? Bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim.