Alıntı:
Ankebût Nickli Üyeden Alıntı
Rüyada devam et denildi fakat ben korkudan bıraktım
|
Cübbeliden dinlediğim kısa bir hikaye anlatayım evliya 30 sene ibadet zikir ne dersen de ve tık yok tık.Sonra bir gün nida geliyor ve bu manevi alemde bir pencere açılıyor Bunun gördüğü denen 18 bin alem denen olay bakıyor kimsecikler yok.kalbinden geçen yarabbi nasıl olurda kimse olmaz deniyor o zaman gene nida geliyor deniyorki bizi isteyen çokda biz herkesi kabul etmiyoruz seçiciyiz babında sonra bunun yanında bir nalini varmış birde su testisi işte buna deniyor onlarıda bırak öyle gir içeri anlataılanı yanlış hatırlamıyorsam aklmıda kalan sonuçta işte bu evliya ise Beyazıd Bestami diyorlar.Yani ariflerin sultanı lakabını almış almasında oda bayağı bir çile çekmiş zikir çekmiş benim anladığım.Yoksa gelelim bize dün 1 bugün 2 sonuçta evet rahmani rüyalar görüyorum sizlerdende gören illaki vardır bazı şeyleride anlıyoruz ama ben bu saaten sonra geri adım atmaya hiç niyetim yok.
kaldıki senin dediğin niyeti ben eski mesajlarda yazdım bende cin,ifrit,peri gibi isteğimde yok işimde olmaz sadece Allah rızası diyoruz ve rabbimden medet umuyor bekliyoruz evet işte şu aşamada benim gördüğüm anladığım bazı olayları rüyada gösteriyorlar ve ona görede yol izlemek gerek.Ama bir hocanın lafı vardı korkan tırsan bu işlere girmesin diye İşte bu işlere girende ona göre karar verip devam etsin.Ama Allah rızası için yapan ve ibadeti zikri olsun haramdan sakınan herşeyden uzaklaşan kişiyi bence Allah'ta koruması altına alır kardeşim.Dualarda o yönde etmeli sana sığınıyorum rahmetine al beni babında...