Alıntı:
Oğuz Baba Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o senin güzelliğin kardeşim. Ben sadece tecrübe ettiğim şeyleri ve güvendiğim büyüklerin yazı ve tecrübelerini paylaşıyorum. Bu çakma Üveysi bozuntularına gelince. Belli başlı uçuk kaçık manevi haller yaşanıyor. Zikir çeken kendini erdi zannetsin diye tezgah bu. Tahminim kadim habis cinniler var bu tezgahtar bu ölçekte adam kafalamak kolay değil. Ben de bir dönem zokayı yutmuştum. Hamd olsun Allah doğruyu eğriyi gösterdi de toparladık çok şükür. Bu zıkkıma bulaşıp kendini doğru yolda zannedenler de, şeriat sız onca günah içinde kendilerini kandırmasınlar. İstidrac tır o haller kesinlikle. Zikri çekmeyi Bıraksınlar da görsünler musallatı o kadar söyleyeyim. Nasıl sıkıştırıyorlar gece niye bıraktın diye
|
Abi aynı sizin gibi düşünüyorum bizden istenen önce şeriatı güzelce yaşamaya çalışmak ve ehli sünnete uygun dua ve zikirleri yapmaya çalışmak yoksa seriatsiz tarikat olmaz.Varsa da bu olağanüstü hallerine itimat etmemek lazım çünkü bizim mükellef olduğumuz şey seriate uymak.