Alıntı:
Saye Nickli Üyeden Alıntı
Betül kardeş bence musibetin geliş sebebinin farkına vardığın an iyileşmeye adım atmış olacaksın. Cevşen okumak zor gelmesin yap lütfen kendin için bunu. Cevşeni Kebir büyük bir kalkandır, gir o kalkanın içine. Allah şifanı versin.
Seni anlıyorum. Evet bu süreç yıpratıyor insanı ama ilk adım yaşadıklarını kabullenmek ve sebebini anlamak. Ondan sonra kolaylaşacak inşaAllah
|
Aşırı çabalıyorum kabullendim sebebi öğrenmem için evet kosturuyorum fikirlerimle daima kosturuyorum
---------- Post added 30.03.20 at 20:20 ----------
Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı
Durum ciddi olduğu için espri yapmiyim dedim ama , belki neşelenirsiniz dileğiyle. Evde nargile veya sigara içiliyor mu ?
Allah yardımcın olsun, bir rahatsız edilme yok Allah’tan yanlızca bir görüntü. Sen ona önem verdikçe o da sana önem verecek.
Sen sürekli Allah ile meşgul ol. Cevşen oku. Sanırım 1 maksimum 2 saatte okursun. Okurken unutma sadece şöyle niyet etmelisin “Allah rızası için Cevşen okumaya niyet eyledim.” Yani bir istek bir arzu belirtmeden rıza için yapmalısın.
Cevşen bittiği vakit , abdestin bozulmadan bir de Allah rızası için Celcelutiye Kasidesi oku derim ben.
Fazlanın zararı yok, yararı var. Allah rızası için yaptığın helal her şey mübahtır.
|
Yapabilisem ne ala beynim açılsa bir Cevşene başlayayım en fazla bir iki gün yapıyorum bir şeyi iradesizlik aşırı eyahut bir plan yptigimda aksi için çabalıyor vücuttaki şeref yoksunu