Alıntı:
mustafa17 Nickli Üyeden Alıntı
birisinin gozetimi altinda yapmak daha kolaylik olur gibi birde halvet ve riyazey hz Allaha yakin olmak icin mi yapilir abi
---------- Post added 28.03.20 at 17:59 ----------
Anladim abi peki konturolu ele almak derken yani nasil konturol ele alinir
|
Bu işte en doğrusu ; 3.Göze yanlız başına değil fakat tüm Çakraları açmaya odaklanarak bakılmalı. Üçüncü Göz’ü açmaya her ne kadar uğraşıyorsak; Kök Çakrayı, Tepe Çakrayı.. yani 3. göz haricinde diğer 6 çakrayıda açmamız gerekiyor.
Bu çakraların her biri bir “Özellik” gibi düşünün. Hem farkındalığı arttıracaktır, hem daha sakin olursunuz, daha güzel konsantre olursunuz, daha az korkarsınız.. ve benzeri.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hocamızın çok güzel ve çok başarılı bir tecrübe paylaşımı mevcut. Forumda aşağılarda Çakra bölümünde bulunan. O konuda bulunanları harfiyen uygularsanız, ve çakralarınızın hepsini aktif edebilirseniz; emin olun 3.Göz Chakrası diğerlerinin desteği ile çok daha kolay açılacaktır, ve haliyle daha güvenli olacaktır.
Hocamızın konusunda bir şeyin altını çizmek isterim. Kendisinin de belirttiği üzere buradaki “Kilit” nokta 2 tanedir. Birincisi acele etmeden Depderin nefesler alıp, yavaşça nefes vererek konudaki söylenen Zikri yapmaktır. İkinci kilit nokta ise konsantrasyondur.
Benim sizlere önerim Celcelutiye Hocamın profilini tıklayın, oradan İstatistik sekmesini açıp üyeye ait konuları açın. Ve Çakrayla bağlantılı bütün konuları güzelce okuyun.
Bunları iyice okuyup anladıktan sonra, istediğiniz zaman tabiiki sorabilirsiniz ben her daim yardıma hazırım. Okuduktan sonra sizlere Üzerlik Tohumu hazırlanışı gibi bir takım temel direkleri öğretirim. Bunlar bu yolculukta bizlere yardımcı olacak bir takım Doğal Ürünler.
Tabii ki şunu unutmamak gerek; bu ürünlerin hepsini 1 yıl kullansanız, ama çakra açmaya uğraşmasanız; pek sonuç alamazsınız. Yani günlük yarım saat-bir saat Celcelutiye Hocamızın dediği aktivite mutlaka yapılmalıdır, hiç atlamadan hem de.Sabah olur, akşam olur, öğleden sonra olur, siz ne zaman kendinizi iyi hissediyorsanız güzel sessizce bir odaya çekilip yapabilirsiniz.
İstediğiniz soruları sorabilirsiniz ben elimden geldiğince yardımcı olacağım. Ben de bu yolculuğa yeni başladım, ama çok okudum bildiğimi paylaşırım.