Alıntı:
mefar Nickli Üyeden Alıntı
Bu konuyu bende cok merak etmisimdir. Ozellikle merak ettigim husus şu, 3. Goz acilinca kisi tekrar kapatabiliyormu? Yani isteyince bizler gibi gorup isteyince 3. Goz un verdigi ozellikleri gorebiliyor mu?
Allah razi olsun.
|
Bu sitede değişik konular var ve çoğunu okudum.Kendinde araştırısan zaten göreceksin kardeşim kısa özet yaparsak akılda kalanları olay şöyle.
Keşfin açılması için
-5 vakit namaz kılınacak diyorlar.
-Haramlardan uzak durulacak.Harama bakmamak dahil.
-Yalan,iftira,gıybet ,dedikodu olan yerden arkana bakmadan vınnn.
-Zikir ve dualara devam.
-Zaten belli zaman sonra herşeyden el etek çekip duruma göre açılma ihtimali var deniyor.Oda çabalayan kişinin sabrı ile ilgili.Gene bir kaç yorumda bunları yaptık ama açılmadı diyende var işte bunlarda benim anladığım eksik nokta olabilir.Eksik noktayıda kendileri araştıracak benim niye açılmıyor diye.Yada Allah kişiye bakıp bu bunun altından kalkamaz diyipde açmıyorda olabilir bir ihtimal dahilinde.
Gene bir kaç konuda onlarda sanırım musallat da olabilir 1-2 yorumda gözümüzün önünde uçuşan şeyler var diyenlere sohbetten akşam yardımcı oluruz kaparız diyenlerde olmuş.Demekki kapama yöntemide var anladığım.
Birde keşfi açılan zaten o seviyeden bir anda haram değişik kötü olaylara bulaşşa belki başına türlü olaylarda gelmesi ihtimali var.Onun için açması dert olan şeyi ben bir bakayımda işime gelemezse kapatırız demekte bence riskli.
Seçimi önceden iyi yapmalı yoksa Allah bir musibet verir ondan sonrada uğraşır durur insan.