Alıntı:
Karaveli166128 Nickli Üyeden Alıntı
Rüyamda çöl iklimi bir yerde pazqrdaydım pazarda herkes bir insanı çevrelemiş ona hürmet gösteriyordu bende dönerek dedimki bu kimdir dedim herkes hürmet gösteriyor o dediki rasullullahtır hemen koşarak bende sıraya girdim kafamı çevirmemle sıra yok oldu sıra bendeydi elindede bir kurban bıçağı vardı bende dedimki ya rasullullah benimde seninle bir kan bağım varmı dedim benimde seninle akrabalık bağım var ısır dedim rasullah beni o kadar çok mu seviyorsun dedi bende evet dedim peki dedi benim için kolunu feda eder isin dedi tereddütsüz kolumu önüne uzattım bıçak kolumu kesiyordu biraz zorladı kolum yarıldı ama kan gelmiyordu beyaz bir sıvı gidip geliyordu rasullahta kendi kolundaki sıvıyı benim koluma aktardı ve bir bezle sarıp evet dedi sende benim evladısın dedi ve beni gönderdi
Not:biz horosandan göç verdik dedelerim oranın türkülere ait olduğunu ve seeyidler ve şerifler olduğunu söyledi zaten dedemin babası ve dedemin amcası keramet göstermiş velidir Gümüşhane gelevara da mezarları eğerki rüyamda yalan varsa Allah beni kahratsin teşekkür ederim
|
-Resullullah rüyana girmişse bende şöyle diyeyim ilerde belli zaman sonra gene göreceksin rüyanda zaman 1 sene olur belki 2 sene geçer ama göreceğin aşikar.Bazı meraktan araştırmalarım olmuştu.Orda beni rüyasında gören görmüştür şeytan benim suretime giremez der.Birde rüyasına girdiği kişilerede
sahabe gözüyle bakanlarda var.Onun için tavsiyem rüyalarını anlatma ulu orta ve ayrıca Resullullah ile gördüklerini hiç kimseye anlatma bundan sonra kardeşim.
Resullulah ta rüyada görmek için zaten çok kişi okuyo üflüyo her türlü dua zikir deniyor ama işte şikayet eden çok dünya deneme yaptık rüyamıza girmedi diye onun için rüyanı doğru kabul edersek bundan sonrada girmesi ihtimali var ve işte onun içi anlatmamanı öneririm.Senin açından hayırlı rüya...