Alıntı:
birdua36 Nickli Üyeden Alıntı
Geceleri çok karışık rüyalar görüyorum hocam. Garip hallerdeyim. 5 vakit namazlarını kılıyorum hocam.
İçimde garip manevi mutluluk var
Bir süre uyuyamam hocam yastığa. Yer yer parıltılar görüyorum. Beyaz mavi
|
1 euzu besmele çekip 200 minel cinneti ven nas
1 euzu besmele çekip 200 kün feye kün
1 euzu besmele çekip 200 himinne şerrin şeytan
Hergün 25 arttırıp gece 12den sonra sesli abdesti zikret
Eğer rahatsız ediliyorsan zikrettiğin gün rahatlarsın,eğer doğuştan bi yetin varsa görmeye dair ve bu manipüle ediliyorsa daha farklı hissiyatlar çıkabilir ortaya
---------- Post added 26.03.20 at 21:13 ----------
Alıntı:
Soner Nickli Üyeden Alıntı
Mesela ben buhar gibi birşey görmüyorum. Kendimi bildim bileli kul hakkı yememek için sürekli bir çabalama içindeyim. Yaptığım işte olsun veya başka birşey olsun hep düşünür kul hakkından günaha girmemek için elimden geleni yaparım. Fakat bu yüzden mi bilmem bana hiç zarar gelmez. Çalışan arkadaşlarım hep bir zarar görürken bana hiçbir şekilde acı çekeceğim bir şey gelmez. Hastalık tahminlerim hep doğru çıkar. Bu yüzden bende birşey var sanırlar. Bazı insanların hal ve hareketlerinden benimle diyalog halinde kurduğu cümlelerden sanki içinde musallat olduğunu anlıyorum. Ara ara geceleri uyanıyorum perdeler bir sağa bir sola gidiyor hafiften. Hocam sence bu takıntı gibi birşey mi? ya da birşeyler var da görmem için çaba mı göstermemi istiyorlar?
|
Üzerine çok düşme,görmek bütün yaşantının akışını bozar.Allah günahsız yaşamana binaen bazı hissiyatlar vermiş bunları arttırmak üzere bi çalışma içine girebilirsin ve gönlüne gelenleri sadece üzeri kapalı paylaşmalısın..