Alıntı:
Sugarman Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaş bazı şeyleri gözden kaçırmış sanırım. Bizim insanımızın neden kızdığı ortada. Önce şunu bil silah yok diye kaçılmaz. Atalarımız silahsız savaşmış hatırla. Bizim insanımız neye kızıyor biliyor musun?
✔️Bizim gencecik askerimiz orada şehit olurken onların gençleri parklarda mangal yapıp halay çekiyordu, farkında mısın ?
✔️Parası olmadığı için hastahaneden kovulan, rehin kalan yada çocuğunu tedavi ettiremedigi için kaybeden vatandaşın dururken onların sağlıktan faydalanması..
✔️Her türlü imkanları sağlanmış iken bazı bölgelerde marketlere saldırmaları..
✔️Senin vatandaşın işsiz dururken onlara iş imkanı sağlanması...
✔️ Üniversite okumaya hak kazanmış gençlerimiz ailesi maddi destek olamadığı için okuyamayip geri giderken onlara okuma imkanı sağlanmış olması..
✔️Aldıkları maaşlar yetmiyor gibi bir çok Suriyeli dediğimiz insanlara devlet tarafından kağıt vb toplamaları için araç sağlanması..
Biz insan secmiyoruz. Hepimiz Allah'ın kuluyuz. Yardıma muhtaç olana yardim ederiz genimizde var. Fakat yapılanları da görmezden gelemeyiz..
Şimdi bir kaçınız bana tepki verecek. Kendinizde haklı olabilirsiniz. Bende gözüm ile gördüğüm için haklıyım.
En çokta kanıma dokunan ne oldu. Benim askerim gencecik umutları, hayalleri var orada şehit olacak, onların gençleri bizim için savaşıyor diyecek mangal yapacak halay çekecek. (Buna gözümle şahit olduğum ve vurmamak için kendimi zor tuttuğum için söylüyorum.)
Yönetim yorumumu yanlış bulursa silebilir...
Yine diyorum. O insanlara karşı değilim, yardım etmeyelim de demiyorum ama yapılanları da görmezden gelemeyiz.
|
Onları Cehenlemin 7 Kat Dibine Gömelim Bende Hiç Sevmiyorum Allahın Laneti Üstlerine Olsun Soramasında Bir Suriyeli Gelmişti Suriyeli Şöylediyordu Onun Ağzından Anlatıyom : Ben Orada Askere Alacakları İçin Kaçtım Sınırdan Elimi Kolumu Salaya Salaya Geçtim Kimse Nerden Geliyon Nereye Gidiyon Diye Sormadı Nede Üstümüzü Bizi Aramadı Sorgu Yapmadı Bunu İzleye Bilirsiniz Kendisi Vatan Haini Askerlikten Korkup Kaçıyor Soramasın Suriyeli Yazarsanız Bulursunuz Daha Çok Şey Varda Burdan yazarsam Uyugn Olmaz