Alıntı:
metinizm Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle Rabbim bazen isterse eğer vesile ediyor vesile olanlardan Allah razı olsun. bir şeyleri isterken dikkatli olmak lazım bazen çok istersin olmaz bazen istemezsin olur bazen istersin istediğin gibi olmaz Allah bizi bizden daha iyi bilir.. annemin kalp gözü açıktı Allah rahmet eylesin. ilk başlarda çok zorluk çekmiş o zamanlar tabi bu kadar kolay değil bilgiye ulaşabilmek. belki bir ara anlatırım yaşadıklarını..delirdiğini zannetmiş etrafında yol gösterecek insanlarda yok.. ama Allah tabi ki her zorluğun kolaylığını da verir dilerse eğer her şey imtihan bizim için..sohbetleri güzeldi anlattıklarıyla çok şevke gelirdim bende görmek isterdim bana derdi ki sana el veririm ama dayanamazsın o zamanlar anlayamamıştım şimdi şimdi anlıyorum.neyse o dönem namazı tesbihi bütün ibadetleri bırakmış başını da açmış..bir zaman sonra bir arkadaşı demiş ki biraz sıkıntıdayım bir abla var nefesi kuvvetliymiş bir kurşun döktürelim neyse gitmişler o abla anneme demiş ki bunca zaman seni bekledim nerdeydin bir kitap vermiş anneme(başına gelen herşeyin cevabını o kitapta bulmuş) büyük abimde aynı şekilde dayanamayıp namazı bırakmış o da anlatırdı geceleyin gelirlerdi kaldırırlardı ibadet için veya gidiyoruz diye(uzay gezegenler ufoları çok görmek istermiş ) göstermişler hep anlatır çok gezmiş..benim gözlemlediğim bana anlatılanlar kadarıyla arada ki perde kalkınca zaman mefumunuda kaybediyorsunuz bir yerden sonra. çünkü işleyiş o boyutta farklı bu boyutta gündüz işe gitmen gerekiyor akşam eve gelip günlük ibadetleri yerine getirmen gerekiyor biraz uyuyayım yarın iş var diyorsun sonra diğer boyuttakilerle olan münasebetin başlıyor belki abim sebat edebilseydi zorluklar kolaylaşacakti bilemeyiz Allah bilir.. velhasıl kelam bunlar tabiki güzel şeyler ama zorluklarıda var Allah nasip eder inşAllah bu fakir gönüllerede..ama Allah rızasını gözetin bir şey yaparken özellikle istemeyin zaten bir şeylere ruhunuz hazırsa olur Allahın izniyle.. Bunları neden yazdım bilmiyorum ama yazmak istedim...Rabbime sorarak O'ndan isteyerek bir şekilde bu siteye geldim Allah razı olsun hepinizden bir çok fayda gördüm...ben kendi derdimi sıkıntımı anlatacaktım ama elim gitmedi nasip değilmiş...Selam ve Dua ile...
|
Çok tesekkurler.Payimiza dusen mesaji aldik.Selam ve dua ile....