Alıntı:
basarmakicindua Nickli Üyeden Alıntı
8 yıl kadar önce 5 yıldır gönül birlikteliği yaşadığım kişi, en yakın arkadaşımın kardeşi ile çok uygunsuz bir ilişkiye girerek yollarımızın ayrılmasına sebep oldu.
Çok üzülmüştüm o zamanlar. Şimdiye dek belki de daha ağır bir şey yaşamadım. (Rabbim kimseye yaşatmasın)
Şu anda çok daha mutluyum. Harika bir eşim, huzur dolu bir yuvam var.
O zamanlar elimde karşı tarafı pişman edecek türlü türlü imkanlar da vardı. Hatta anlamıyordum da Rabbim bana bunları nasıl reva gördü diyordum.
Meğer daha iyisini vermek içinmiş.
Bırak arkadaşım. Kader dua ile tabi değiştirilir ama Rabbinin sana çizdiği yoldan daha iyisini sen çizemezsin.
Başınızı ağrıttıysam hakkınızı helal edin.
Dua ile.
|
Allah mutlulugunu omur boyu daim etsin
---------- Post added 23.03.20 at 13:15 ----------
Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı
Mutlak kader değiştirelemez. Ama kader dualarla değiştirilebilir.
Hanımefendiyi geri istiyorsan Allahu Teala’ya söz vereceksin. Geldiğinin 2. Gününde evlenme programını planlayıp, evleneceksin.
Eğer bunları yapacaksan, Celcelutiyye Hoca’mızın dediği gibi “Allah’ım eğer hakkımda hayırlısıysa ....” şeklinde dua etmelisin. Çünkü bilemezsin, geri gelir sonra da seni çok mutsuz eder, birlikteliginiz bile seni mutsuz eder hale gelebilir, doğrusunu yanlızca Allah bilir. Kolye, hatem bunlara zıplamadan evvel kendin başına bir Rabbinle yanlız kal, her gece gerekirse göz yaşı dökerken dualar et. 41 gün sonra her gün ettiğin dualar sonucu Ya Hanımefendi senin Eşin olmak için gelir, ya da Allahu Teala senin canını yakan o ateşi söker alır, bir damla bile gözyaşın akmaz bu saatten sonra.
|
Siz ruya tabirinden anliyordunuz degil mi yanlis hatirlamiyorsam