Alıntı:
Umutsuz6969 Nickli Üyeden Alıntı
Abi benim kapasiteme gore konus. Gunah mi degil mi sonucta Allah ol demese yaprak kipildamazmis
|
Celcelutiye Değerli Hocamın sözünün üstüne söz söylenmez, ama küçük bir ayrıntı eklemek istedim. “Sonuçta Allah ol demese yaprak kıpırdamaz.” Diyorsunuz ya hani?
Şöyle bir örnek vermek istedim size anlatmak için; o zaman ben gideyim Kız’ın saçından tel, tırnağından tırnak, elbisesinden parça alayım Büyü yapayım. Nasıl olsa Allah ol demese olmaz?
Tabii ki Allah ol demezse olmaz. Ama Allah bizleri bu sınav içerisinde Serbest İradeyle bırakmış, yani biz istediğimizi yapabiliyoruz. Şimdi Celcelutiye Hocam sana caiz deseydi, sen bugün hiç vakit kaybetmeden yapardın.
Bak en kötüsü de ne biliyormusun? En kötüsü de ; Yaptın diyelim, döndü, evlendin; İşten eve dönmicek kadar mutsuz ediyor seni. Ne yapacaksın? Ben böyle düşünmüyordum Allah’ım affet mi diceksin
---------- Post added 23.03.20 at 12:01 ----------
Alıntı:
Umutsuz6969 Nickli Üyeden Alıntı
Abi benim kapasiteme gore konus. Gunah mi degil mi sonucta Allah ol demese yaprak kipildamazmis
|
Dua ile istemek çok güzel birşey. Üstelik dua etmenin sana Sevabı varken, bu yolu denemelisin.