Alıntı:
Generator Rex Nickli Üyeden Alıntı
SelamunAleyküm Kafama Takılı Sorular Var
1.Ayetler Sureler Tersten Okunması Büyümüdür Mesela Ezanın Tersten Okunması Ölüm Büyüsü Diyorlar Ne Kadar Doğru ?
2.Bir Kişi Felak mı nas suresiyle eşinin ağzını bağlıyordu bir yazıda okudum şimdi mantıken olamaz Yani Felak Nas Birde Birisi Forumda Paylaşmıştı Lanet Büyüsü sureleri söylemiyecem yüce kitabımızdan bunları nasıl yapa biliyorlar ?
Aklım Almıyor
|
Anlatayım, çok basit. Bakın şimdi La İlahe İllallah’ı tersten okursanız. Haşa Allah affeylesin “Allah yoktur” demek olur. Arap arkadaşlarıma sordum ordan biliyorum.
Cinlerle işbirliği yapanlar “Kafir Cin” tabiiki; bu metodu çok kullanırlar. Allah’ın kelamını tersten yazarlar, tersten okurlar. İstediklerini elde etmek için.
Ezan Konusunu ben sohbette sormuştum ama cevap alamadım. Ezan “Kurtlar Vadisi”’nde apaçık tersten okutuluyor. İsteyenler Youtube’a Kurtlar Vadisi Tersten Ezan yazıp görebilir.
Zan çok büyük günahtır. Ama Kurtlar Vadisi senaryoları FETÖ işbirlikçileriyle yazılıyordu. Oyuncular inançlı, onlarla alakası yok. Ama senaryoyu yazanlar farklı. Şimdi buradan bir çok sonuç çıkabilir. Birincisi Gökhan Kırdar sıkıntılı biri
Olabilir. Ben kendisini çok izledim, genelde siyah giyinir, ve Darbukasında değişik çizimler mevcuttur. Ama dediğim gibi ZAN etmek istemiyorum , sadece fikir beyan ediyorum.
Not: Tersini okurken mi, yoksa yazarken mi Allah Yoktur anlamı taşıyor bilmiyorum. Ama taşıdığını biliyorum çünkü sormuştum.