Alıntı:
Och Nickli Üyeden Alıntı
Zaten yaşayan herkes günahkar bir sen varsın Melek Yaptığım yoruma bir daha yorum yazma !.....
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu arkadaş bize küfür ettiği zaman mı durduracaksınız merak ediyorum
|
Size küfreden yok. Ayrıca yorum yazıyorsan ben de yorum yazarım. Heartless biliyor ki ben şeriati yazıyorum. Hadisler ortada. Ben ölçüyü yazıyorum kimseyi hedef aldıpım yok.
---------- Post added 05.03.20 at 18:36 ----------
Alıntı:
HeartLess Nickli Üyeden Alıntı
|
Heartless ben birilerini hedef almıyorum yazdıklarım gayet ilmi bir sorun yok. İstersen benimle alakalı anket açabilirsin. Kim memmun kim değil ortaya çıkar böylece. Sen de istersen çoğunluğa göre hareket edebilirsin
Alıntı:
islamkalesi Nickli Üyeden Alıntı
Size küfreden yok. Ayrıca yorum yazıyorsan ben de yorum yazarım. Heartless biliyor ki ben şeriati yazıyorum. Hadisler ortada. Ben ölçüyü yazıyorum kimseyi hedef aldıpım yok.
---------- Post added 05.03.20 at 18:36 ----------
Heartless ben birilerini hedef almıyorum yazdıklarım gayet ilmi bir sorun yok. İstersen benimle alakalı anket açabilirsin. Kim memmun kim değil ortaya çıkar böylece. Sen de istersen çoğunluğa göre hareket edebilirsin
|
Heartless burada şeriate uymayan konularda açılıyor benim burada yazmam sizin içinde iyidir. Zira kim bu açılan gayri islami meseleleri uygularsa size de vebaldir. Ben gayet normal bir şekilde ikaz ediyorum. Şu forumda o kadar büyü paylaşanı vs idare ediyorsun da bir beni mi idare edemeyeceksin.
---------- Post added 05.03.20 at 18:41 ----------
Öte yandan eğer bir gün şu forumdan beni uzaklaştırırsan konularımı ve mesajlarımı lütfen silme. Yazdıklarım forumda bulunsun