Sevgili islamkalesi, öncelikle hakkım helaldir görüş senin görüşündür.
Bak şöyle birşey var kardeşim,
Burada bu forumda bulunan öyle hocalar ve üstadlar var ki, sana O ebcedin ve sayıların ne anlama geldigini uygulamayla dahi gösterirler sonra ağzın açık kalır.
Sen diyorsun ki, ona buna takılma.
Allah diyor ki “ikra” “oku”. Sadece Kur’anı mı Oku diyor sence burada? Hayır. Oku, oku, oku, oku... Allah’ın adıyla Oku ve keşfet, öğren, bilgi sahibi ol. Nitekim Yüce Rabbimiz sadece Kur’anı kast etseydi İkra ile, Hadis-i Şerif diye birşey olmazdı.
Alimler, sence nasıl o mertebelere ulaştı? Kenzül Havas ismindeki kitap neden yazıldı, biri kafası güzelken mi yazdı yani, tövbe estafurullah Allah’ım affeyle mecazi örnegimden ötürü. Ramazan Ayının son 10 gününde gizli bir şifre olan Kadir Gecesi bile bir şifre olarak gizlenirken , gerçekten Numaraların ve Gezegenlerin boşuna mı yaratıldıgını düşünüyorsun? Saygım sonsuz, olabilir elbetteki senin görüşündür. Ama unutma ki biz bu düşüncelere sahipken İslam çizgisini terk etmeden bu görüşlere sahiplik yapıyoruz. Numaralara büyü değil, Allah’ın lütufu olarak bakıyoruz.
Demek istediğimi anlıyor musun?
Her şey bir enerjidir. Melekler bir enerjidir, cinler bir enerjidir, hava bir enerjidir, senin negatifliğin bir enerjidir...
Şimdi benim anlamadığım şey şu, ben burada sana kızmıyorum. Ama madem Ebced Burç vesaire uzak dur diyeceksin, neden İnançtan saptığımı söylüyorsun ki?
Sayılar, Astroloji, Enerji ve bunun gibi şeylerle Büyü dediğimiz şey yapılıyor diye; ben bunu sormakla veya Allahu Teala’nın isimlerini zikir ederken belli bir sayıyı tutturmakla eğer Dinden çıkıyorsam, yeryüzünde sadece 3-5 kişi Cennet’e gidecek demektir bu senin dediğine göre.
Gezegenleri Allah yarattı, ben Gezegen saatine bakarken Gezegen’e mi secde ediyorum yoksa Allah’a mı? Güneş batarken veya doğarken ibadet etmeyin emrine uyuyor muyum? Evet uyuyorum. O zaman ister Neptün saatini tuttururum, ister Uranüs. Bunda hiç bir yanlışlık yok bana soracak olursan.
Sen büyük ihtimalle şöyle bir önyargıya sahipsin o yüzden beni aşağılama gereği duydun; bu büyü, sihir , fal vesaire bu gibi şeylerle ilgili diye sen de bana bu gözle bakma gereği duydun sanırım.
Ama altını çizmem gereken birşey var Sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben Cin ismi zikretmiyorum, Allah’ı zikrediyorum. Ben Kabe’ye ters Şeytana secde etmiyorum Allah’a ediyorum. Kardeş ben iyi niyetli biri olduğumu düşünüyorum, kişiden kişiye değişir. Ama kalbimi kırdın onu söyliyim de sonra demedi deme. Ha umrundamıdır bilmem, ama bir Müslüman olarak bir Müslüman kardeşinin kalbini kırıp kırmamış olmak umrunda değilse, ki bunu kast etmiyorum mutlaka umrundadır...
Sözü fazla uzattım sanırım, kalbini kırdıysam özür dilerim, hakkım varsa helaldir. Ama bir dahakine bu kadar sert gelmek yerine, nazik bir dilde bana Dinden Çıkmış muamelesi yapmadan izah edersen sevinirim.
Ayrıca sonuna kadar inanıyorum sayıların bir şifre olduğuna. Ve bu şifreleri yaratan da Şeytan değil, Allah. Tek yaratan O’dur. O yüzden alimler tarafından keşif edilen ve Allah’ın bize onları vesile kılmasına tek yapılması gereken Alhamdulillah demektir.