insan bedeni, dış görünüşü, dişleri, tırnakları ve vücut yapısı otculdur, insanın hayvan eti yememesi gerekir, aynada dişlerinize bakın..! Bir kaplana mı benziyor yoksa bir koyuna mı, et yediğinizde beyinide bulunan çok önemli bir sıvıyı salgılayamıyoruz "DMT HORMONU" bu hormonun diger adı ruh molekülü, kafein, şeker, klor, florit gibi maddelere karşı da duyarlı bir hormon bu, bizler ne zaman gerçek atalarımız gibi hayvanları yemek yerine onlardan faydalanmaya başlarız, ne zaman besin zincirimizden hayvanları çıkarırız ozaman huzuru buluruz, aksi taktirde doğa bu şekilde intikamını alır bizden, DMT hormonu, ön görü, duru görü yeteneğini ortaya çıkartıyor, yani halk dilinde 6 hissiniz güçleniyor, ileri boyutlarda ise muhteşem bir yaşamınız oluyor adete yeni doğmuş gibi oluyorsunuz, gece uyurken zifiri karanlık odada uyuyun eğer mümkünse, güneş doğmadan uyanın sabah güneş doğarken gama ışınları yayar bu ışınlar yerin 500 metre altına kadar nüfus ediyor, çok güzel bir kahvaltı yapın mümkünse doğal gıdaları tercih edin, öğle yemeği kapitalist düzenin bir uyarlamasıdır, araştırın 150 - 200 yıl önce insanlar güneş doğunca yer, güneş batmadan önce karnını doyurur, öğle yemegi diye bir uygulama sistemin size dayatmasıdır, insan 6 - 7 gün açlığa dayanabilir, susuzluğa 2 yada 3 günü, yeme alışkanlıklarınızı değiştirdiginizde 21 gün devam edin ve bu hayatınız boyunca sizi koruma altına alacaktır son olarak, ben son 8 yıldır hiç grip olmadım, nezlede olmadım, bazen oram buram ağrır tüm sarımsak yutarım bir sabah bir akşam, sarımsağı yuttuktan 10 dakika sonra hiçbir ağrım kalmaz, evinizdeki tüm sofra tuzlarını atın, yerine kırık kaya tuzu alın bildiginiz turşu tuzu sofranızda yemeginizde bu tuzu kullanın, turşuyu bir yiyecek gibi degil bir asprin, novajin, gripin gibi düşünün, üstü küflenmiş turşunuzu, üstü küflenmiş salçanızı atmayın çünkü altında sağlık yatıyor, altını kaldırın oradan tüketin küfü üzerinde kalsın, dostlar, gece yatarken elinize yüzünüze gerçek zeytin yağı sürün, mümkünse soguk sıkım olsun, ne mikrop, ne organizma, ne virüs hiç bir şey size zarar veremez, ingilterede zeytin yağı eczanede satıldığını biliyormusunuz...
|