Yıl 2012 bir daireye tasindik kiracı olarak ev 3+1 bir daire.
Başlangıçta tasindigimizda herhangi bir hadise yaşanmadı ama tahminim oki yaklaşık bir 5-6ay boş kalmış kiralanmamisti.Bir takım huzursuzluklar yaşamaya başladım evde ozaman çocuğum yaklaşık 2yaslarindaydi.ve hanimda bir tedirginlik hissi oluşmaya başlamıştı fakat anlam veremiyordum.Bir akşam çocuğu yatağına yatırdık bizde uyumaya koyulduk ve şunu farkettim evin içindeki lamba ve gece lambalarinin korku filmlerinde olduğu gibi voltajinin degisimleri olmaya başladı dönüp yanmaya vs vs.ben bu durumun teknik bir durum olabileceğini düşünerek çok önemsemedim.Tam uykuya daldimki çocuğun ağlama sesiyle yataktan firladik bir gittik odasına çocuk yerde ilk once düştüğünü sandık ama oraya düşmesi mümkün değildi yani yatagin sağıma soluna değil ayak tarafına doğru düşmüştü çocuk.tabiki daha dili yokki anlatsın garibim beni attilar demeye çalışıyor neyse susturduk ve hanıma çocuğu yanimiza almasını söyledim ve yattılar lambalar hala aynı buarada uyumadım o geceyi böyle geçirdik devirsi akşam hanım konuyu açtı bana bugün koridorda siyah giyimli kısa boylu bir kadın gordum daha öncede bir kaç kez oldu ama inanmazsin diye söylemedim dedi.simdi ampuldeki yanıp sonmeler ve gece yasanan olay kafamda oturmaya baslamisti.Ben korkmasinlar diye dedimki yok öyle bir şey eve yeni taşındık ya ondan yadirgiyorsunuzdur vs diye gecistirdim konuyu ve çocuğu yanimiza alıp yattık hanım ve çocuk uyudu ben hala bu durumu çözme peşinde uyumadım ışıklar yine aynı ve bir ara sızıp uyumusum.Ve bir rüya goruyorum oturduğumuz ev bir sitede ve camdan bakıyorum karşıya mezarlar var(normalde otopark olan yerler)ardından aşağıya bakıyorum hava akşam karanlığı ve aşağıda bir bank var ve bir papaz oturuyor boynunda koskocaman bir haç.Asagiya iniyorum ve yanına oturuyorum neden burdasın ve ne istiyorsun diyorum diyorki ben zaten burdaydim aileni al ve gidin burdan diyor neden peki diyorum ben söyleyeceğimi söyledim diyor.sonra uyandım daha doğrusu eşim tarafından uyandirildim kan ter içindeydim ve bilmediğim dualari sesli bir şekilde okuyormusum.Neyse kabus gördüm vs dedim korkmamalari için yine.Devirsi gün oldu bu işlerle ilgilenen çok sevdiğim bir dostuma ulaştım dedim böyle bir durum var dediki akşam ilgilenip döneceğim sana ve bana çocuğu takip etmemi söyledi oynarken birisiyle oynarmis gibi oynuyormu yada yanında birisi varmış gibi konuşarak birşeyler yapiyormu takip et dedi velhasıl takip ettim böyle bir durum yok.Sonra dediki sende bir musallat görünüyor yani ailemde bir şey yok dedi.ardindan herşey kötüye gitmeye başladı işler ve herşey alt üst oldu ve ben o evden eşyalarımı bile alamadan çıkarıldım yani o kapı bana kapandı birsekilde.
Şimdi buradaki adını etiketleyemedigim arkadaşlara ve @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocama soruyorum bu neydi ve ne olmuş olabilirdi?çünkü daha devamı var bu konunun.Ruyalarima girmeye başladılar ilk etapta çok korkutmaya çalıştılar o evden çıkıp başka evlerde misafir kaldigimizda ve başarılı da oluyorlardı ancak belli bir zamandan sonra inanın o gülüşleri insanı çileden çıkarıyor ve artık sinirden dövme noktasına kadar geliyor insan ve bu böyle böyle sürdü yaklaşık 3-4senedir yoklar ama hala hayatımın akışında bir değişiklik yok hala işlerim uz gitmiyor hala savruluyorum o hadiselerden sonra.Sizce nedir bu durum ve nedendir forumdaslarim hocalarım?neden bir papaz?ve neden böyle bir şey geldi basima?