Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
2 ayet ve Allahın izniyle ifritte boyun eğebilir pazarlığa oturmaya gerek yok,ilginç şeyleri merak ediyorsun sende fark ettin mi
Kuranı kerimin içinde süleyman a.s in adının geçtiği ayet ve sonrasına bak bakalım ne diyor..
Talim etmeni tavsiye etmem usulü vardır yanlış okursun meydan okuma olarak algılanır ziplatirlar dikkat et
Bi cindar a sormuştum buraya bi ifrit gelse ne olur diye bi huu diye üflese 6 ay bulanık sıçarız demişti Öyle ruhaniler var ki 1 kere hazırlıksız gorsek belki bi daha konuşamayız.. öyle ruhaniler var ki ifritler masum kalır umarım anlatabilmişimdir,uzak dur..
Yer yüzündeki tüm ilimler Resulullahtadir sonra Hz Alide havas kitabı okuyup amel edene ilim ehli bile denmez belki kitabi kimin yazdirdigini bilmiyoruz cunku hayal gücünü bi köşeye bırak
|
Çok teşekkür ederim hocam
Peki bu söylediğiniz korkulu tecrübeler benim Üzerlik, mabed, elma sirkesi ve bana bir evvelki konu başlığında yaptığınız tarifeler sonrasında beni üzer mi sizce? (hani demiştiniz ya Nefsi terbiye için 100.000 Tevhid, ve Çakra çalışmaları)
Ben çok meraklıyım ama Rahmani yol meraklısıyım.