Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı
Sadece öğrenmek amaçlı soruyorum;
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
İfrit Hz. süleyman için koca bir yapıyı göz açıp kapayıncaya kadar getirdi gözünün önüne. Yeryüzündeki tüm ilimleri dibine kadar bilen Şeytani Yolu seçmiş bir Hoca düşünün kafanızda; sizce İfrit’e istediğini yaptırması için, ifrit ondan ne ister?
Affedersiniz, şöyle bir duyum almıştım; bazı köylerdeki ayırma büyüleri yapanlar kendi pisliğini yiyormuş... Tövbe estağfurullah.
---------- Post added 27.02.20 at 18:12 ----------
Sadece öğrenmek amaçlı soruyorum;
İfrit Hz. süleyman için koca bir yapıyı göz açıp kapayıncaya kadar getirdi gözünün önüne. Yeryüzündeki tüm ilimleri dibine kadar bilen Şeytani Yolu seçmiş bir Hoca düşünün kafanızda; sizce İfrit’e istediğini yaptırması için, ifrit ondan ne ister?
Affedersiniz, şöyle bir duyum almıştım; bazı köylerdeki ayırma büyüleri yapanlar kendi pisliğini yiyormuş... Tövbe estağfurullah.
|
2 ayet ve Allahın izniyle ifritte boyun eğebilir pazarlığa oturmaya gerek yok,ilginç şeyleri merak ediyorsun sende fark ettin mi
Kuranı kerimin içinde süleyman a.s in adının geçtiği ayet ve sonrasına bak bakalım ne diyor..
Talim etmeni tavsiye etmem usulü vardır yanlış okursun meydan okuma olarak algılanır ziplatirlar dikkat et
Bi cindar a sormuştum buraya bi ifrit gelse ne olur diye
bi huu diye üflese 6 ay bulanık sıçarız demişti
Öyle ruhaniler var ki 1 kere hazırlıksız gorsek belki bi daha konuşamayız.. öyle ruhaniler var ki ifritler masum kalır umarım anlatabilmişimdir,uzak dur..
Yer yüzündeki tüm ilimler Resulullahtadir sonra Hz Alide havas kitabı okuyup amel edene ilim ehli bile denmez belki kitabi kimin yazdirdigini bilmiyoruz cunku
hayal gücünü bi köşeye bırak