arkadaslar bilgi ve ilim muslumanin yitik malidir çindede olsa gidin ögrenin denmistir bak arkadas yazmis parasi yok evlenemeyenler ihtiyaclarini bunlarla giderebilir diye hepimiz muslumaniz diyoruz dimi parasi olmayana bu sitede bakim yapan hoca varmi yok para pesin kirmizi mesin misal: ben bir bayani seviyorm ama bayan bana ilgi duymuyor bayanin gonlundede bir baskasi var ama bende para var veriyorum hocaya bayani kendime bagliyorum ama bayanin gonlundeki erkegin parasi pulu yok fakir oda bayana acilamiyor ama gel gelelim allah , kuran , peygamber i dilinden dusurmeyen hocalarimiz nediyor pararayi veren dudugu calar yani nediyor parayi veren bayani duzer diyor ben okadar darda ve sikintidayimki param yok diye sitede bakim bile yaptiramadim iki kelimelik bakim yaptik sen surunecek aclikla ciglik cigliga oleceksin bakim yaptik diyenler bulari soyluyor oturun sapkayi takkeyi önunuze koyup soyle bir dusunun neyin dogru neyin egri oldugunu soyleyen dogru soylemis paran varsa taparla paran yoksa satarlar yigen
|