Benim tanıdıgım da ayırma büyüsü yapılmıştı. Öyle böyle değil çok ama çok kuvvetli. Kocasını domuz gibi görmeye başladı.
Ne kurtardı biliyormusun? Hoca falan değil, o sonraki etap. İman ve namaz kurtardı. Bak bu dediklerimi yap, sana söz veriyorum nerde büyü oldugu ortaya çıkacak 4 ay içinde. Tecrübe ettim. Önce tecrübemi anlatıyorum: Hoca bana önerdi 9 ayetel, 41 ihlas felak nas her gün tek celsede. 4 ay dedi.
Yaptım, yaptım , yaptım, aylar geçti. Bizim İzmirde ev var, kimse de oraya gitmez asla gitmez samimi söylüyorum. Allah’ın hikmeti işte. Babamla annem oraya gidesi geldi yıllar sonra... gittiler, duvardaki Bismillahirrahmanirrahim tablosunun arkasından bana yapılan büyüyü buldular. Yarı arapça, yarı farsça “bilmemkimin kalbinden bu aşkı sök at Allahın adıyla emrediyorum “ diye.
Görüyor musun mucizeyi? 2014 de yapılan büyüyü, 4 senedir uğramadığımız evde, dualar sayesinde Allah seni uğratıyor, ve bulduruyor.
Haaa, bulduktan sonrası profesyonellik ister. Gidersin işin ehline. Dersin ki sevgili hocam şöyle böyle, bakar bakım yapar, musallat mı, ayırma mı nedir ne değildir. Büyüyü büyük ihtimal sana akan bir nehre at der. Büyü iptal olur.
Bazı büyüler vardır ki, yapan bile çözemez , kalıcıdır. İşte o gibi durumlarıda buradaki üstadlarımız çözer.
|