Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Tehlikeli yoldasın..Evet nas felak Allah kelamı başımızın üzerinde yeri var ama kişi şeriatı yaşamiyorsa bedeninde vücudunda açık kapılar bulunur,berhetiye esmalari altında çalışan ruhaniler küçük cinler değildir kuvvetli ifritlerdir.Bir çok hocanın bile gücü yetmez..
Nas ve felak birisi büyü diğeri vesvese için diyebilirim kabaca,böyle bir davet için yanlış koruma olurdu..Esmanul husnanın davetlerinde bile sufli indirmiştim istemeden sen çok daha tehlikeli bi yoldasın koruman yeterli değil..
Eğer bi davet yapıcaksın ve kılına zarar gelmesin istiyorsan tuvalete girince bozulmasın istiyorsan cevşen okuyacaksın ,o kadar vakit yok daha kısa sürede etkili ne okurum diyorsan tahassun duası veya ayetel kürsi ile çevir kendini..
Dostum inen,icabet eden şeyin cemalini ve şeklini gorseydin eğer bir daha uğraşmazdın tüm kalbimle söylüyorum,hepimizin ve bilinç altında ruhaninin nasıl gozuktugune dair bir fikrimiz vardır taa ki gerçekten görünceye kadar Berhetiye işin ehli içindir veya en küçük hataların yanlışlarında büyük tokatlar yersin baş ağrısı birşey değil..Sadece icabet gerçekleştiğine ve korumanın yetersiz olduğuna icabet edenin enerjisi seni etkilediğine işarettir.Inan bana musallat olsa şuan bunları konusuyor olmazdık..
|
Sevgili Hocam, ismime özel hazırlanmış Cevşen var bende. Bunu üzerimde taşımanın manevi olarak ne artıları var, ve enerji olarak?