Alıntı:
Adalet Nickli Üyeden Alıntı
Gelinceye kadar her gece yarısı tekrar et.Bazen ilk günde bazen 3 üncü günde,bazen de 7 nci günde etkisini gösterir.En çok 21 güne kadar tekrar edersin.
|
mangal ateşine atmasak ocak yani tüp ateşine atsak olmuyor mu
mangalı nereden bulacağım ben şimdi herşey karıştı zaten
---------- Post added 16.02.20 at 15:15 ----------
Alıntı:
AsilKurt Nickli Üyeden Alıntı
Önerim, öncelikle tekrar konuşup sorununuza çözüm üretebilmek. Sonuçta bir yaşanmışlık var aranızda. Yapacağınız işlemler dua bile olsa sonuç itibari ile karşı tarafın iradesine etki ediyorsunuz. Konuşmayı deneyin olmuyorsa ve gerçekten birleştiğinizde bunun mutlulukla sonuçlanacağına inanıyorsanız tabiki bir çok dua var birleşmek için. Fakat hepsinin etkisi geçicidir. Bu süre içinde bütün iş size düşer onun tekrar gitmesini engelleyip yanınızda kalmasını sağlamak için. Forumda bir çok dua ve celb uygulamaları var, sizin ayrılık nedeninize ve eşinizin durumuna göre uygun olanı seçip uygulayın. Tekrar söylüyorum, önce karşılıklı oturup konuşmayı ve sorununuza çözüm bulmayı deneyin. Büyü havas uygulama en son çareniz olsun.
|
karşılıklı konuşamadık herşey sarpa sardı. burada beni bu durumumdan dolayı çaresizlikten herşeye saldırıyor diyorlar ama ben çaresizlikten değil yuvamı kurtarmaya çalışıyorum mesela