Hayatim Kader olabilirmi yoksa olagandisimi?
Selamlar Herkese,
Hayatimda kendimce normal olmadigini düsündügüm yasanmisliklarimi kisaca anlatarak, sizlerin fikrini almak istedim.
Ben öncelikle Türkiyenin eniyi üniversitelerinden birinden mezun olmak üzereyken ( yurtdisindan 2degisik ülkedeki üniversitelerden master kabulu almisken) cok büyük bir Trafik kazasi gecirdim. 3ay koma/yogun bakimdan sonra vede 1yil sonra yeni bir ameliyatla hayata döndüm.
Avrupada Master basladim tam master butiyorken vede 3-4tane Avrupanin enbüyük firmasindan isteklifi almisken, aniden birgün 6aylik mutlu evli Kiz kardesim Esi tarafindan öldürülme haberiyle sok olduk.
Bunun Anne Babamda yarattigi derin aciyi tahmin edersiniz. Annem 3-4 yil derin bunalim vede depresyondaydi. Onlarla ilgilenmekden ciddi isteklifleriyle ugrasamadim.
Ogün bugündür kalifiyemin altindaki islerle mutlu olmaya calisiyorum ( önemli olan aile vede ichuzur)
Annem olaylardan etkilendi vede agresiv ev ortami yillardir kavgali.
Kardesimin olayi beni evlilikden cok soguttu vede zamanim gecti evlenme düsüncem olmadi.
Kardesim öldü gitti, benim hayatim mükemmel egitime ragmen hep kötü, insanlarin överek parmakla gösterdigi noktadan geldigimiz nokta!
Kisa zamanda mükemmel olan bireysel vede Ailevi hayatimiz cok kisa zamanda buolaylar yüzünden alt üst oldu. Tabiki bu kader olabilir ama nedense sanki pekde kader degilde böyle olmasi icin kötü insanlarin eli isin icinde olabilirmi diye düsünmedende edemiyorum.
Sitede yazilanlari görünce yazayim dedim yoksa normalde böyle seyler kokusulmaz. Dualarinizi esirgemeyin hatta özel önerilerinizde varsa memnun olurum. Allah hepinizden razi olsun
|