Alıntı:
ondokuz Nickli Üyeden Alıntı
10 defa okudum belki ama içinde sadece celcelutiye nedir nasıl inmiştir tarzı bilgiler yer alıyor kitabın yazarı özel derslerde bilgileri vereceğini söylüyor doğru olanı yapıyor ama dersleri 750 ile 1000 tl civarı zaten uçuk bir fiyat herşey biryana Allaha yaklaşmakta kainatın sırrını anlamakta çok önemli olan böyle bir konunun para ile verilmesi itikati bir kavram olmadığı görüşündeyim
|
Yanlış düşünüyorsun,bu yazından daha önce hiç bi seminer veya eğitime katılmadığını görüyorum..
700 lira farklı bi pencereden kainata bakmak , 2 günlük eğitim için verilebilir bi ücret
Benim katılmak istediğim eğitimler 2.750 gibi farklı enerjisel öğretiler.Imkanin varsa doğru kişiyle doğru vakitte görüşmek bilgi almak için verilebilir bi ücret..
Durumum yok dersen arayıp numarayı anlat durumunu bakalım ne diyecekler,vakti gelmişse Allah bi yerden gönderir zaten eğer imkan yoksa acele etme
Ölmeden önce ölmek konusu var forumda bu konuyu bi oku,Kubilay abinin 1. Aşama kadim bilgelik konusunun küçük bi parçasıdır..
Ben ilk derse giderken sandım ki hoca ebcedleri vericek 1 saat sohbet edicez dağılıcaz..
Özdeşleşmemek diye bi tanım öğrendim ki bu hayata bakış açımı,duruşumu,beklentileri herşeyi değiştirdi..
Kâinat kişinin bilinç ve şuur düzeyine göre acar kendini,hangimiz doğru pencereden bakıyoruz ki kainata?
Özelden mesaj at celcelutiye ile ilgili konuşuruz