Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Namaz kılarken böyle durumlarda dudağı hareket ettirmedende kılabilirsin ama içerde yaptığın amele zıt bi enerji dışarı atmak istiyor kendini haberin olsun.Musallat demiyorum belki üzerine yapışan nazarlar bile olabilir..
Bi müddet 1 su bardağı suyun içine 2 yemek kaşığı sirke koyup iç bakalım devam edicek mi ? Devam ederse batıni bi temizliğe gideriz
|
Duşta yemekte gargara olarak bolca kullanıyorum sirkeyi hatta diş macunu kullanmayıp sirke ile fircalarim dişlerimi vs yani çokta severim sirkeyi ama herhangi bir değişiklik olmadı birde içmeyi deneyeyim ozaman
---------- Post added 10.02.20 at 10:09 ----------
Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Namaz kılarken böyle durumlarda dudağı hareket ettirmedende kılabilirsin ama içerde yaptığın amele zıt bi enerji dışarı atmak istiyor kendini haberin olsun.Musallat demiyorum belki üzerine yapışan nazarlar bile olabilir..
Bi müddet 1 su bardağı suyun içine 2 yemek kaşığı sirke koyup iç bakalım devam edicek mi ? Devam ederse batıni bi temizliğe gideriz
|
Hatta dün itibatiyle abdesti bile onunla almaya çalışıyorum burnuma tabiki çok fazla çekemiyorum genizime ama çalışmalarım sürüyor😀