Yoğurdu üfleyerek yemek gibi bir durum oluşur.tabiki bu yukaridakiler işin iyi senaryoları birde işin yukarıda verdiginiz ornekteki gibi konular var ben geldim size ya hoca karşıdaki kişiyi bana bağla beni sevsin kıl olsun tüy olsun hoplatarak gelsin zıplayarak gelsin yada gerçekten ciddi durumuda olabilir hiç önemli değil eee bana bakım yap baktık sende bir sorun var oda su dediniz başladık sizinle pazarliga ya hoplayarak gelirse sukadar zıplayarak gelirse sukadar eee başka posetede koyalimmi bu tip insanları kale dahi almayacaksiniz yani bunun adı amiyane tabirle çingene pazarligidir olmaz size saygısızlık yapmayı bırakın bu yaptığınız ilme saygısızlıktır milyarda verse zaten kale dahi almadan güzelce ugurlayin gitsin arkadaş bu kapıda onun işi yok.hem karnım doysun hem börek tam kalsın böyle bir dünya yok.cok uzun oldu ama umarım doğru anlatabilmisimdir konuları yani suç sizin istediğiniz fiyattami size gelene kadar yenen tokatlardami yoksa benim size gelisimdemi?buarada konuyu açan arkadasa soruyormus gibi oldum surekli ama şahsına değil bu sualler arkadaşı tanimiyorum yani .genel sıkıntılara değinmek istedim sadece hakkınızı helal edin.
|