Alıntı:
ankara Nickli Üyeden Alıntı
okumaya okudum da ben anlam veremiyorum.
gerçekten dayak atmadım sadakatsizlik yapmadım.
kahve kumar içki bilmem evinden işe işinden eve dönen
bir adamım bir süredir uzakta çalışmak zorunda kaldım ama
bundan mütevellit yine ailemle ilgilendim
maddi manevi koştum gerçekten sorun bende değil.
|
Arkadaşım şöyle de bir durum var; dünyanin neresine gidersen git. evlilikler ilk 5 yıldan sonra değişmeye başlar. Çiftler her gün her an birbirini göre göre, yaşaya yaşaya duygular eskimeye başlar. Rutinlesir her şey. 100 tane arkadaşım varsa 80 nde durum böyle olmuştur. Bir sureden sonra aşk biter, tutku biter yerine sevgi ve saygı ağir basatr ha belli bir zaman sonra o da biterse kavga gürultü, nefret başlar.
Bir arkadaşim şu an ikinci evliliği ve ikinci evliliginde 3. Yılı. Itiraf etti daha ilk yıl gecer gecmez karısına duyduğu bütun sevgi, aşk bitmiş. Şimdi sırf onu üzmemek için seviyormuş gibi yapıyormuş. Ama bu esnada tüm bu rolleri oynarken o kadar yorulmuş ki, o kadar içine atmış ki gencecik adam çökuvermiş. Bir gun patliycam esime ama nasıl patliycam bilmiyorum diyordu.
Demek istedigim evlilikler bir süreden sonra çiftlerin doğru olmamasından dolayı bitebiliyor. Ciftlerden birinin duyguları yok olurken digeri normal eskisi gibi sevmeye devam edebiliyor.
Ha senin durumun nedir bilmiyorum ama bunun altında hemen büyü, muyü gibi tuhaf durumlar arama hemen. Eşinle dürüstçe konuşmayi dene. Derdi neymiş onu bir öğren. Elbet bir derdi ve bir nedeni vardır