@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Polemik yaratmak istemem fakat;
"Gaybın anahtarı yalnızca O'nun yanındadır. O'ndan başka hiç kimse onları bilemez. Karada ve denizde olan her şeyi bilir. Bir yaprak düşse mutlaka onu bilir. Yerin karanlığında tek bir dane, canlı ve cansız yoktur ki apaçık bir kitapta olmasın." Enam59
"De ki: "Göklerde ve yerde gaybı Allah'tan başka kimse bilemez. Onlar ne zaman diriltileceklerinin bilincinde olamazlar." neml65
"O, gaybı bilendir. Ve O, gaybını hiç kimseye bildirmez; Rasullerden razı oldukları hariç. O, onların her tarafından gözetleyiciler gönderir;" cin26-27
Veli kullarım, Salih kullarım yada Muhyiddin el arabi'ye bildiririm diye birşey okuyamadım ben. Varsa öyle bir ayet lütfen paylaşın. Tefsirlerden yola çıkıp Salih kullara da bildirilir diye bir yorumda bulunmak kur'an'ı çarpıtmak olmaz mı?
Bu Muhyiddin el arabi nasıl bir kuldur rabbim bilir fakat işte göklere çıkıp miracı bende yaşadım demekten tut İhlas suresi bana cebrail vahyetti demekten çık. Türlü türlü yazıları var. Ben miraca çıktığımda gördüm ki dünya yerinde sabit ama bütün kainat dünya etrafında dönüyor filan gibi yazıları var. Kaynak isimleri hatırlayamadım fakat biraz araştırma ile ulaşılabilir.