04.02.20, 00:41
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
kesinlikle katılıyorum sana kardeşimallah hepimizden razı olsun arkadaşın mı diyeyim ani mi diyeyim bilemedim ama abi diyeyim şa slıymış ki yol yordam bilen ağzı dualı insanlar ile karşılaşmış mevlam hepimizi korusun iyi niyet ile kötü amel işlemekten ve tüm kötülüklerden Allaha sığınırım umarım devamı gelir yada abi iyidir uzun zaman olmuş zira bilen varsa neden yazmadığını bizleri de bilgilendirsin
Alıntı:
betulbetulbetul Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun görmeme vesile oldunuz bu paylaşımı. Bazı şeyleri sorgularken. Aslında ikinci ve üçüncü deneyiminide yazacağını belirtmişti sanki kendileri ayetelkursi ile sanki şeyh efendi vesilesi ile musallatlarindan kurtuldu gibime geldi benim acizane yorumum. Tabi kötüye giderken biri bir el atmış gibi anne duası alması teyzesinin duasını alması olumlu yone sokmuş gibi gidisati
|
---------- Post added 04.02.20 at 00:43 ----------
bende şimdi gördüm sizin yazdığınızı sitede acemiyim de yeni yeni kavramaya başlıyorum☺️
Alıntı:
betulbetulbetul Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun görmeme vesile oldunuz bu paylaşımı. Bazı şeyleri sorgularken. Aslında ikinci ve üçüncü deneyiminide yazacağını belirtmişti sanki kendileri ayetelkursi ile sanki şeyh efendi vesilesi ile musallatlarindan kurtuldu gibime geldi benim acizane yorumum. Tabi kötüye giderken biri bir el atmış gibi anne duası alması teyzesinin duasını alması olumlu yone sokmuş gibi gidisati
|
|