Selamünaleyküm öncelikle paylaşım ve bilgiler güzel herkesten Allah razı olsun.Eger yanlisim var ise düzeltin lütfen forumda bir paylaşım yapılıyor ancak kimse tecrübesini paylaşmıyor.sorular cevapsız kalıyor yani konular havada kalıyor.Bu konudada böyle olmuş kimisi diyor korkuyorum kimisi diyor uyanıkken mi geliyor kimisi diyor ne isteyebilirim yani sürekli bir soru hali var çünkü askıda kalan çok şey var.Yoruma dair kalıyor herşey.Evet burda bu isler ile uğraşan birtakım tecrübeler yaşamış insanlar çok fazla usul Erkan bilen insanlar var ve bunları izin verildiği sürece paylaşmak istiyorlar ama malesef paylasimlarda yuzeysellik oluyor malesef.ortada bir davet var bu davetin yapılış şekli değil bu sürecin nasıl işleyeceğini anlatmak daha doğru olacaktır paylaşım yapan arkadaşlarımız tarafindan.Yani bu davette neler yaşanır neler ile karşılaşılabilir riskleri nelerdir daha sonra neler yapılması gerekir bunların doğru aktarılması gerekmektedir.Bizden ne talep eder ulvi varlıklar ve biz onlardan nasıl doğru istifade edebiliriz yani ilimmi istenmeli bilimmi istenmeli paramı getirir vs vs gibi tüm detayları verebilirsek paylaşımlarda çok daha doğru kitleye anlatıp çok doğru insanın istifade etmesini sağlayabiliriz diye dusunuyorum
Paylaşım için tesekkurediyorum emeğinize sağlık gonlunuze saglik.Çok kısa bir sorum olacak eğer buda söylenmemesi gereken bir sır değilse özel değilse ve sürekli başka suretlerde gorunmuyorsa,sürekli konularda paylaşımlarda duyduğumuz ve bahsedilen hadim huddami tarif edermisiniz desek yani nasıl bir mübarektir neye benziyor dur?asıl görevi tam olarak nedir?yani evet biz davet ediyoruz hatta eminim burdaki herkes bu mübarekler ile tanışmak ister bu onore eder insanları ama sanki önce tanitsak ve kim olduklarını bilsek daha doğru bir yol izlemiş olmazmiyiz belkide bir çoğumuzun rüyasında belkide günlük hayatımızda farkında olmadığımız seyler vardır belkide goruyoruzdur ama kim olduğunu bilemediğimiz için farkedemiyoruzdur.
|