Sizin dua Dediğiniz sure be.. Yani rabbil aleminin ayetleri.. Biraz ciddiye alsak.. Bilgimizde yoksa eğer edinerek yazsak.. Hiç değilse tazim göstererek..
Rabbim paylaşım için razı olsun fakat Allah aşkına biraz daha dikkat..
Vakia suresini devamlı okuyanlara rabbimin zenginlikler bahşettiği doğrudur. Fakat kuranla namazla zikirle amel etmedikçe niye versin ki? Bir de çalışmayınca elbette.. Zira kuran baştan sona fazilet baştan sona bereket baştan sona nur.. Rabbim tüm geçim darlığı olanlara, borçlulara, ticarette işi kötü gidenlere, hastalıkla sınav olanlara kısacası durumu kötü olan herkese yardım eder inş.. Bende zor günler geçirdim, geçiriyorum.. Ailemle sınav oldum, malımla oldum, en sonda sağlığımla oluyorum.. Sınavdır deyip sabretmek gerek.. Kur'an da en çok sabredenler ve yetimlerden bahseder.. Hatta çoğu yerde de iman edenler buyurmazda sabredenler diye buyurur.. Eyyüb as hakkında kısaca okuyunuz lütfen.. Sitede mevcut.. Peygamberinin sabrını sınayan rabbim bizi de sınıyor elbette.. Taşı yarıp ortasından çiçek çıkaran bir kudret bu.. Daha ne mucizeler nasip eder de yeter ki niyetler temiz olsun.. Mal verir de Allah yoluna harcamazsan geri alır ama.. Neyse çok uzattım. Çok kimse okumaz belki bu yazdıklarımı ama ben yine de üstümden yükü atıp paylaşayım istedim. İyi eğlenceler