Alıntı:
catana Nickli Üyeden Alıntı
merhaba kardeslerim sizden bir konuda yardim talep ediyorum ismim yasar esimle 1 yildir ayri yasiyoruz 3 yasinda aslan parcasi bir oglum var dogum oncesine kadar 4 yillik evliligimizde hic kavgamiz olmadi ama dogumdan sonra beni gozu gormez oldu asgari ucretle 1000 tl kira verip evimi gecindirmeye calisan birisiydim ickim kumarim yok varsa gece gunduz calismak oldu hayat amacim bundan 1 ay oncesinde bir islem sayesinde esimle baristik kaldihim yerin kapisina kadar geldi ama etkisi kisa surdu simdi bir islem yada tilsim ile bu sorunumu kokten cozmek istiyorum gelsin tekrar dan huzurlu bir aile olalim istiyorum ki evlat hasreti canimi cok yakiyor telefonumdaki galeriyi aylardir acmadim oglumun resimlerine bakamiyorum ne kadar aci cekiyorum anlatamam cok defa dolandirildim 40 bin tl den fazla param gitti simdi onlari oduyorum bu konuda bana kesin sonucla yardimci olabilecek var mi ?
|
Tövbe edip, af dilemen lazım. Bu sekilde bu niyetle tılsımla, büyüyle yol doğrulmaz. Ustelik ortada çocuğun var. Tılsım ve büyüye çocuğunu dahil etmen senin epey kaybolduğunu gosteriyor. Bu hayırli gözükmüyor. Bu ayrılığa neden olan şeyi bulup bunu düzeltmen gerekiyor önce. Eşinin gönlünü alman ve düzeltmen gerek. Dua et. Kur'an ayetleri oku. Yasin oku. Ama tılsıma çocuğu karıştırma. Sen acı çekiyorsun diye, sana bu acı uygun görüldü diye çözümü bu şekilde çözmeye çalışman bencilce. Acı yaşamamız gerekiyorsa yaşamalıyız, sabretmeliyiz, dua edip hayırlı olanı dilemeliyiz ve tekrar barış için adımlar atmalıyız.
Ama şöyle ki eşin neden birden bire böyle bir tutum sergiledi? Bu tuhaf bu noktada. Bunun nedenini bulmanız gerek. Yani üzerinize yapılan olumsuz bir çalışma mı, size yönlendirilen negatif enerjiler mi yoksa eşinizin belli bir amacı sòz konusu mu? Bunu iyi analiz edip yol almamız lazım. Eğer ortada size yani ailenize yapılan bir büyü varsa onu çözmek gerek. Eğer öyleyse her şey zamanla yoluna girer zaten. Şayet ortada böyle bir durum yok ise dediğim gibi eşinizin gönlünü almaya bakın. Bir de büyücülere para dökmeniz hiç iyi olmamış. Tövbe edin, af dileyin kardeşim. Yolunuzun doğrulması lazım.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaş muazzam bir link paylaşmış üstte. Onları okuyabilirsiniz. Altta Türkçeleri de varmış. Muhteşem.