Aşağıda belirtilen dua ve açıklamasını netten bir kaynaktan edindim.. yapmak istiyorum.. Ama hayırlı günüm ve saatim konusunda tereddütlerim var tam emin değilim hangi gün olduğuna.. bu gün ve saat olayı burcum ilemi alakalı.. yani oğlak burcuyum misal ben.. günüm cumartesi saatim saturn mü.. yani bunu cumartesi günü saturn saatindemi yazmama gerekiyor .. Aydemir hocam başta olmak üzere
Bu konulara vakıf arkadaşlar varsa aydınlatırlarsa sevinirim..
بسم الله الرحمن الرحيم و لقد مكنا كم فى الأرض و جعلنا لكم فيها معا يش حسبنا الله و نعمالو كيل ومما رزقنا هم ينفقون و الله ير زق من يشاء بغير حساب قل أ غير الله أتخذ وليافاطر لسمو ات والأرض و هو يُطعم و لا يطعم.ياودود ياودودي نصر من الله وفتح قريب يا كا في يا غني إن الله هو الرزق ذوالقوة لمتين كهيعص حم عسق ويا عاليا يسر اُ موري بصيصلت وصب علي الرزقصبة ر حمة ف أنت ر جا ألعا لمين و لو طغت سبحان من جعل خز إنه بقد ر ته بين لكاف ولنو ن قل اللهم ما لك الملك تؤ تي الملك من تشا ء
مر نش دبر نش شا ذنوش كفشطتيو ش يمليخا مكسلينا مثلينا قطميراللّهم ميل قلوب عبادك اجمعين إلى حامل كتب هذيا الله ياالله ياالله ياهوهوهوهوهوهوهوهوهوهوهو ولا حو ل ولا قوة إلا با الله العلى العظيم
Bu yukarıda mevcut olan yazı kişinin hayırlı günü ve saatinde veya kamer saatinde yazılıp kişi bunu üzerine alırsa cenabı hak ona hayırlı rızıklar açar,ve her işinde kolaylıklar sağlar.Buna isim ilave etmeye gerek yoktur.
bir kısman Ed durrun nazım isimli eserden oluşmaktadır
Karma bir yazı kısmande havasul esmail ashabıl kehf kitabından oluşur.