Alıntı:
Sugarman Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun yaşadıklarını bizimle paylaştığın için. Ders niteliğinde yaşamayan bilemez tabi. Rabbim bundan sonra ki hayatında herşeyi gönlün göre versin. Anne babanın mekani cennet olsun.
|
Sendende Allah razı olsun kardeşim.Ben bu olayları 2010-2018 de yaşadım.İşte 2003 biri ile görüşürken oda babam hasta idi kanserden vefat etti cerrahpaşa hastanesinde bayağı eziyet çektim görsen diyordu.Tabii haliyle bizde hiç olayları bilmediğimiz için ne doluğunu anlamadık ama başa gelince insan anlıyor herşeyi.
Yalnız şu var üstte dedim ya son 3-4 seneleri 2 side çok zorlandı senelerce namaz kıldılar son 3-4 sene namaz kılamadılar 2 side 80e merdiven dayadı el ayak tutmaz oldu bende bolbol tesbih çekin zikir yapın derdim o aradada banada dua edin dedik.Dediğim gibi dualar tuttuğuna adım gibi eminim.
Önceden bir iş ters gitse hep ters gider idi hiç düzelmezdi.Ama şimdi ters gitse bile öyle böyle oluyor hemen düzeliyor yani nasıl olduğuna insanda haliyle şaşırıyor.Nasıl olduda bu iş yoluna girdi diyorsun.O zamanda anlıyorsunki demekki bizi koruyan bir güç var.Yapılan hayr duası sebebi ile işimiz rast gidiyor.
Diyeceğim ana babası hasta olupta çektiğim eziyet gibi çeken varsa Allah güç kuvvet versin sabır versin ve her işi rast gitsin sırtı yere gelmesin rabbim kendisinden başka kimseyede el açıp muhtaç etmesin.Sonları hayır olur.İnşaAllah.